Tips för att enkelt skydda din iPhone

Du har förmodligen med dig din iPhone överallt, kanske i handen för det mesta. Den behövs ju till det mesta, köpa biljetter, googla information, kolla busstider och sociala medier till exempel. En smartphone är ett tekniskt underverk som gör livet lättare för oss alla, men många glömmer att det faktiskt är ett ganska ömtåligt underverk som lätt kan gå sönder om oturen är framme.

Glaset på framsidan är kanske det allra viktigaste, inte bara för att du ska se det som visas utan också för att allt svajpande och scrollande måste fungera utan problem. Självklart är även resten viktigt att skydda från slag och stötar, och som tur är finns massor av olika skydd och tillbehör att enkelt köpa online hos Techhuset. Så börja alltid med att kolla in utbudet!

”Om mobilen åker i backen med glaset kan det bli både små och lite större sprickor ganska lätt.”

Viktigt att skydda skärmglaset

Det finns ett stort utbud av skal, fodral och skärmskydd av olika slag och i lite olika utförande för att passa olika modeller, detta eftersom det ska vara enkelt att alltid hitta något som passar dig och din stil. Skaffa ditt skydd redan från början för även om en del modeller anses tåligare än andra så kan oturen vara framme när du minst anar det. Om mobilen åker i backen med glaset kan det bli både små och lite större sprickor ganska lätt. Det är dyrt att laga, men även om den möjligheten finns så är det alltid smartare med ett bra skydd eller skal. Vill du skydda enbart glaset är det ett skärmskydd du ska ha, annars behövs ett skal av något slag. Vad som passar bäst beror på dina behov och önskemål, det finns många bra mobilskal.