Smarta mobiltillbehör till din smartphone

Din smartphone är din hjälpreda i vardagen och vem vill inte pimpa den så mycket det går? Mobiltillbehören brukar även utgöra ett skydd om du skulle tappa din mobil. Här får du stylingtips för att din telefon och du ska matcha varandra.

När du lämnar in din telefon på reparation kan det kännas som din andra hälft har lämnat dig. Lyckligtvis finns det företag som är snabba i svängarna. På https://mobilplaneten.se/ får du snabbt tillbaka din digitala vän så att du kan börja dekorera och använda den igen.

mobiltillbehörMobilsmycken, skal och plånboksfodral

 Det är mycket krimskrams du kan hänga eller förse din telefon med. Ett skal eller en mobilplånbok är praktiska ting som skyddar din mobil vid fallskador, mot repor eller fula fläckar. Det gör även telefonen bekvämare att hålla i handen.

Något som också funnits med en tid är mobilsmycken. Ett litet hänge som kan gå ton i ton med väskan, skorna eller örhängena. Som ett praktiskt smycke eller mer som en behändig detalj, kommer nu också PopSockets som fästs på mobilens baksida och kan dras ut och in för att få ett bättre grepp när du kanske tar selfies, vill använda mobilen handsfree eller fästa den på kylskåpet osv.

Alla de mobiltillbehör har inte bara det praktiska syftet, utan även det personliga som ska spegla vem ägaren är. Därför kan du byta ska, fodral eller köpa 10 olika PopsSckets att varva med.

Pimpa telefonens inre

Att styla telefonens yttre är en självklarhet, men hur ser det ut med de inre modegenrerna? Om du inte har tummen mitt i handen, så kan du faktiskt klara av att installera program i din lite billigare smartphone och få en uppdaterad modell. Det som gäller är att du måste ta reda på vilken typ av telefon du äger samt gränssnitt, operativsystem osv. Med dessa fakta som utgångspunkt kan du hitta webprogram med geniala funktioner att pimpa din telefons insida med.

Gå in på din mobiltelefontillverkares hemsida eller lusläs internets websidor av program att ladda ned för mobiltelefoner. Om du behöver hjälp med installationer och dylikt, finns det många aktörer som gärna hjälper till.