Skylta smart och erbjud parkering för Apple-butiken

Att driva en Apple-butik är både spännande och utmanande och kräver att du hela tiden visar framfötterna. Apple-kunder är lojala men också lite krävande då de vet att de får det bästa inom teknik, och därför förväntar sig bra service och toppkvalitativa produkter.

Med rätt skyltning och bra parkeringsservice kommer dina kunder bli mycket imponerade av din service. Anlitar du ett parkeringsbolag som https://www.sveapservice.se/ kan du se fram emot allt från trygg övervakning till tydlig skyltning och målade linjer. Andra tjänster du får är bland annat

  • Telefon och SMS-betalning
  • Passagesystem
  • Parkeringsautomater
  • Kontroll av parkeringsreglerna
  • Bortforsling av fordon

Därför behöver du en parkeringsplats

När du sätter igång din Apple-butik är det mycket viktigt att du ger dina kunder VIP-service, vilket inkluderar en snygg butik, trevlig och kunnig personal och det senaste inom teknik. Eftersom stadshyrorna är mycket höga i Sverige för privatboende såväl som butiker kan det vara smart att öppna butiken en bit utanför. Det innebär dock att kunden måste kunna ta sig dit och därför är det en bra idé att ha en välorganiserad parkeringsplats utanför. Då bilstölder har ökat markant under de senaste åren är det viktigt att dina kunder känner sig trygga med att lämna sina bilar utanför medan de botaniserar i din butik. Som en extra bonus kan du gärna ge kunderna tips om hur de kan säkra bilen så väl som möjligt, exempelvis genom att DNA-märka bildelarna, parkera där det är väl belyst och att alltid se till att bilen verkligen går i lås.

Locka in kunderna med bra skyltning

Förutom en bra parkeringsservice är det också viktigt med god marknadsföring och tydliga skyltar utanför din butik. Apples produkter framröstas år efter år till marknadens bästa och många hängivna fans tycker att det är roligt att alltid ha det senaste inom mobiler, surfplattor och datorer. Skylta med alla dina nya varor, gör det solklart att det finns gratis parkering för besökare och locka gärna med kampanjpriser och bra erbjudanden. Eftersom kunderna kommer körande bör skyltarna vara så tydliga som möjligt med stora, klara bokstäver mot en bakgrund som inte distraherar.